20141126_143312

 

Jullie hebben al weer meer dan drie weken op een blog moeten wachten. Dat is niet omdat er niets is gebeurd… meer omdat er juist heel veel gebeurd! Maar er staan twee blogs klaar. Die van onze vakantie en de eerste aflevering van de documentaire van Family7. Deze laatste nu eerst omdat de eerste aflevering van deze prachtige documentaire inmiddels is uitgezonden op TV en nu al hier te bewonderen is. Dit geeft je een heel goed eerste beeld van wat ik bij Medair doe en hoe mijn collega’s van Medair iedere dag weer de levens van mensen redden. Er zijn nog drie afleveringen… die mag je ook niet missen. Vanaf nu iedere zaterdag om 19.30 uur bij Family7.

 

12 antwoorden
 1. Marieke
  Marieke zegt:

  Wat een enorm indrukwekkende aflevering was dit! Wat doet Medair toch prachtig werk wat bijzonder hard nodig is!! Ik heb zoveel respect voor jullie en ben zo trots op wat jullie daar doen!!
  Zoen van Marieke

  Beantwoorden
 2. Albertine
  Albertine zegt:

  Hai lieverds,

  Ik sluit me helemaal aan bij de woorden van Marieke! Wat geweldig hoe God jullie tot zegen laat zijn voor deze kwetsbare mensen. Ik ben diep onder de indruk en erg geraakt door alle beelden en megatrots op jullie!
  Jullie zijn prachtig!

  Heel veel zegen en liefs, Albertine XXX

  Beantwoorden
 3. John en Marieke
  John en Marieke zegt:

  Hoi lieve mensen, wat mooi om zo een kijkje te hebben in het werk wat daar gebeurt door Medair en waar jullie je al zo’n lange tijd zo trouw voor in zetten!
  Heel gaaf en natuurlijk ook schrijnend wat je ziet… veel zegen voor de komende tijd!

  Beantwoorden
 4. Alexandra en kleine Thijs
  Alexandra en kleine Thijs zegt:

  Lieve Wendy ,

  Jullie krijgen van ons allebei een dikke knuffel. Thijs zei: die kindjes moeten weer beter gemaakt worden. Dat moet zei hij. Hij was bij mij op bed geklommen en we zaten nog even samen te kijken naar de laatste beelden. Mooi en goed om (eindelijk) een goed beeld te krijgen van wat jullie doen.
  Gods zegen en troost! Bid voor jullie!

  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *